Dragnea, despre Schulz: Așa am fost sfătuit să fac până când se termină alegerile în Germania
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Martin Schulz, contracandidatul Angelei Merkel la alegerile din Germania, a fost întrebat de un român, în timpul unui miting, dacă îşi menţine susţinerea pentru Liviu Dragnea. El a răspuns: "Dacă aş fi fost la voi, şi eu aş fi fost la demonstraţii".

Întrebat marți despre acest subiect, președintele PSD a spus că nu a vorbit cu Martin Schulz.

"Nu am avut plăcerea să vorbesc cu domnul Schulz. Mă abțin cu greu. Am fost sfătuit să mă abțin până când se termină alegerile în Germania", a spus Liviu Dragnea.

Amintim că un român din Germania l-a abordat pe Martin Schulz, contracandidatul Angelei Merkel la postul de cancelar, şi l-a întrebat despre susţinerea acordată liderului PSD, Liviu Dragnea. Oficialul german a aşteptat răbdator explicaţiile şi întrebările înainte de a da răspunsul.

[citeste si]

"Vă spun acum trei puncte ce le-am transmis și domnului Dragnea personal. Aceste legi sunt absolut greșite. Și dacă ar fi fost la voi și eu aș fi fost la demonstrații. Corupția trebuie eliminată de la rădăcini și dacă în partidul meu există corupție, eu personal voi rezolva problema. Apropo, am dat afară un vicepreședinte din fracțiunea mea, Adrian Severin (2011), exact de asa ceva (corupție)", a zis Martin Schulz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel