Dragnea, despre Ivan: Un băiat foarte obraznic și vocal căruia i se apasă pe un buton
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liviu Dragnea i-a răspuns lui Cătălin Ivan după ce europarlamentarul a zis că liderul PSD întrerupea ședințele PSD pentru a se uita la serialul Suleyman Magnificul.

"Am auzit un băiat foarte obraznic și foarte vocal căruia i se apasă pe un buton - lui și altor trei, că sunt un grup de patru, cu butoanele la ei tot timpul. Am vorbit și cu ai mei colegi. Nu îmi aduc aminte să fi oprit vreo ședintă ca să mă uit la Suleyman Magnificul. Este o prostie, cred că am vazut câteva episoade în urmă cu câțiva ani, dar oricum s-a terminat de mult timp. Mă mai uit la filme din când în când. Ce să fac... mai greșesc, mai citesc și câte o carte, dar o să îmi revin. Dacă nu este bine... nu mă mai uit la filme", a zis Liviu Dragnea.

Vă reamintim că europarlamentarul Cătălin Ivan a susținut, duminică, într-o postare pe Facebook, că liderul PSD a suspendat o ședință la partid ca să vadă Suleyman Magnificul, el apreciind că filmul ar trebui interizis întrucât, pe fondul lipsei de cultură, poate crea monștri.

Serialul ar trebuie să fie interzis

"Ne-am amuzat când (Liviu Dragnea, n.r.) a suspendat o şedinţa la partid ca să vadă Suleyman Magnificul. Văzându-i însă evoluţia, acel moment capătă o simbolistica nouă. După criza Shhaideh a urmat criza Plumb şi Shhaideh, apoi criza Carmen Dan şi acum catastrofa Dăncilă. Concluzia este că filmul Suleyman Magnificul ar trebui interzis pentru că, pe fondul lipsei de cultură, poate crea monştri", a scris Cătălin Ivan pe contul său de Facebook.

[citeste si]

Suleyman Magnificul (în turcă Muhteşem Yüzyıl; lit. „Secolul magnific") a fost un serial istoric turcesc bazat pe viața sultanului otoman Soliman I. În România serialul a fost difuzat pe Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel