Dragnea despre amnistie și grațiere: Intru în contradicție cu Toader
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Tudorel Toader
Tudorel Toader
Liviu Dragnea consideră că o lege a amnisitiei și grațierii este necesară și susține că intră în contradicție cu Tudorel Toader.

"Aș vrea să vă spun motivația pentru care eu cred că trebui adoptată o astfel de măsură și aici o să intru în contradicție și cu domnul Toader și cu cine a spus că în anul Centenar, asta ar fi un act de clemență. Eu nu consider un act de clemență, eu consider că este un act de dreptate, un act de reparație pentru că noi discutăm de decizii, de condamnări, de cercetări, de dosare, de procese făcute la mii de oameni pe probe false, pe șantaj, pe încălcarea legii. Cum adică, acordăm clemență unui om care este condamnat nevinovat? Eu nu sunt deloc de acord cu definiția asta.

Că trebuie dată prin ordonanță de urgență, că trebuie adoptată ca și lege în Parlament că rezultatele nenorocite ale acestor ani în care în justiție s-a intrat și încă se intră de către instituții care nu au legătură cu justiția și s-au făcut dosare bazate pe probe false, deci ceva trebuie făcut", a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel