Dragnea, condamnat. Victor Ciutacu: Vreau să văd reacțiile celor care plângeau
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Victor Ciutacu a transmis un mesaj celor care în urmă cu o zi se plângeau că Liviu Dragnea va fi achitat și care spuneau că justiția e subordonată politic. 

Victor Ciutacu a reacționat imediat după aflarea sentinței pentru Liviu Dragnea. 

"Înțeleg că justiția nu mai este subordonată politic domnului Dragnea, în acest moment, nu? Vreau să mă uit să văd reacțiile celor care plângeau ieri că Dragnea va fi achitat, spuneau că justiția e subordonată politic. Acum anunță că justiția funcționează? E bine, ce pot să spun, în 24 de ore s-a reformat justiția, nu mai e subordonată politic. Auzi că Dragnea e cel mai rău, că a făcut numai răutăți, a scurtat kilometrul la 800 de metri. A făcut zeci de milioane, a cumpărat un sfert de Brazilie și e condamnat că a făcut o tombolă la referendum și că a angajat două secretare la Direcția de Protecție Socială? Cum se justifică tot acest val cu 'marele corupt Dragnea'? El a fost condamnat pentru două imprudențe," a spus Victor Ciutacu la România TV. 

Decizia de astăzi 

Reamintim că  Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman în legătură cu angajarea în această instituţie a două persoane care de fapt lucrau pentru organizaţia PSD. Decizia nu este definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel