Dragnea, AUDIAT la Comisia SRI după Coldea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Preşedintele Comisiei de control a activităţii SRI, Claudiu Manda, a declarat, luni, că Liviu Dragnea va fi audiat la această comisie.

"Urmează să-l invităm pe Florian Coldea la Comisia SRI. Domnul Dragnea va veni apoi", a spus Claudiu Manda.

De asemenea, amintim că Popescu-Tăriceanu a confirmat, sâmbătă, că a discutat cu președintele Comisiei de control.

"Am discutat cu domnul Claudiu Manda. Dumnealui m-a invitat la Comisie și bineînțeles că voi merge", a declarat, sâmbătă, 10 februarie, Călin Popescu-Tăriceanu.

Declarații Manda

"Am informat Comisia că am avut o discuție cu domnul Tăriceanu și am spus că îl invităm la Comisie, domnia sa a acceptat, urmând ca în perioada următoare să stabilim data și ora la care să fie această audiere", spusese recent Claudiu Manda.

[citeste si]

El a precizat că vor exista câteva puncte de interes, fără a da însă alte detalii. "Sunt câteva puncte de interes, nu o să le dezvolt acum, unele au apărut în contextul discuţiilor de la comisie, s-a făcut referire la calitatea domniei sale de vicepreşedinte CSAT în vremea în care era prim-ministru. Domnul Tăriceanu a spus diferite lucruri în spaţiul public şi cred că şi domnia sa are să ne aducă în atenţie diferite aspecte pe care comisia le poate evalua, analiza şi controla pentru a primi un răspuns şi domnia sa şi opinia publică", afirmase senatorul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel