Dragnea: Ar fi bine să propun în PSD sau în USL pierderea alegerilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
dragnea
dragnea

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, susține că analizarea activităţii sale politice în contextul campaniei electorale la referendum creează un precedent "extrem de periculos” și se întreabă, ironic, dacă nu ar fi bine ca USL să-și propună să nu câștige alegerile din 9 decembrie, pentru că, altfel, procurorii le-ar considera foloase necuvenite.

[caption id="attachment_233797" align="aligncenter" width="640"] Sursa foto: Mediafax[/caption]

La ieșirea din sediul DNA, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, a precizat, miercuri, că nu a dat declarații în fața procurorilor, dar că le-a lăsat acestora un memoriu privind faptele de care este acuzat în dosarul ”Referendumul”

"Repet ce am spus la început, dacă se analizează activitatea mea politică în cadrul unei campanii electorale consider că este un dosar eminamente politic. Mi se pare un precedent extrem de periculos, funcţionarea unor partide, stabilirea unor obiective politice să fie considerate sau să poată fi interpretate ca nişte fapte penale. De asemenea, mi se pare extrem de periculos şi cred că ar trebui să modificăm legea partidelor", a declarat Liviu Dragnea

Social-democratul a comentat, ironic, că USL ar trebui să nu-și propună câștigarea alegerilor parlamentare din decembrie, evitând astfel să fie acuzată de infracțiuni.

"Ar trebui  să nu mai avem acolo ca unul dintre obiectivele principale ale partidelor să fie să stimuleze oamenii pentru a-și exercita dreptul la vot. Poate ar fi bine să vorbesc în PSD sau în USL să ne propunem pierderea alegerilor pentru că altfel, dacă ne propunem ca obiectiv să câștigăm alegerile din 9 decembrie, s-ar putea să fie considerate foloase necuvenite", a spus liderul PSD.

Despre evoluția anchetei de la DNA, Liviu Dragnea a precizat că a depus la sediul instituției un memoriu ca răspuns la acuzațiile care i-au fost aduse. "O să vedem pe parcursul cercetărilor dacă o să fac declarații sau dacă o să mai depun memorii. N-am cerut nimănui, n-am comunicat nimănui, n-am spus nimănui în timpul referendumului să facă lucruri nelegale sau incorecte. Absolut nimănui. Eu am stat în sediul de la Kiseleff, n-am de unde să știu ce mort a înviat și a mers să voteze", a explicat fostul şef de campanie al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel