Dragnea anunță că PSD va lua o „măsură clară“ împotriva lui Mircea Geoană
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
geoana-parlament
geoana-parlament

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Braşov, fostul lider social-democrat "Mircea Geoană a ratat o şansă uriaşă să tacă. Pentru mine, personal, este o mare dezamăgire. Am aflat de la domnul Mircea Geoană că dumnealui s-a dus să fure subiectele de la examen şi cred că prin ceea ce a făcut şi atunci şi mai ales prin ceea ce a făcut zilele trecute şi-a bătut joc de întreg partidul. În ochii mei, şi o spun cu mare părere de rău pentru că este un om lângă care am stat mulţi ani şi pentru care am muncit enorm de mult, în ochii mei s-a descalificat definitiv. Ce va face de aici înainte, pe mine personal nu mă mai interesează", a spus Dragnea, citat de Mediafax

Dragnea a precizat că în perioada următoare PSD va lua o măsură în ceea ce-l priveşte pe Geoană şi că nu exclude nicio variantă, inclusiv cea a schimbării de la conducerea Senatului.

"Ca şi acţiune politică, eu cred că în foarte puţin timp PSD va lua o măsură foarte serioasă şi foarte clară în ceea ce-l priveşte pe domnul Geoană", a mai spus Dragnea.

Geoană ar putea rămâne fără şefia Senatului

Întrebat dacă Mircea Geoană va fi schimbat de la şefia Senatului, secretarul general al PSD a zis că nu este exclus.

"Nu excludem nimic. Vom analiza în mod serios efectele şi vom lua măsurile care se impun pentru ca PSD să nu sufere. E un partid care i-a oferit lui Mircea Geoană tot. I-a oferit şansa să conducă această ţară, şansă de care şi-a bătut joc cu nonşalanţă. I-a oferit şansa să intre în istorie. Poate că a intrat în istorie, dar pe altă uşă. Şi ca să fie pachetul complet, a mai şi spus ce-a făcut în noaptea aia. Restul acuzaţiilor pe care le lansează nu mai au niciun fel de importanţă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel