Dragnea a dezvăluit cel mai mare PERICOL pentru PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit, într-o conferință de presă de la PSD, care este cel mai mare pericol, care ar diviza PSD. 

"Din punctul meu de vedere, pentru a avea şanse mari de reuşită la alegerile prezidenţiale, PSD trebuie să susţină un singur candidat. Cel mai mare risc pentru noi ar fi ca acest partid să se divizeze într-o competiţie internă pe care ştim dinainte cine ar putea să o câştige. Deci, ştim dinainte cine ar putea să câştige o competiţie internă", a declarat Liviu Dragnea.

LIVIU DRAGNEA vrea funcția supremă

Întrebat dacă este utilă o competiţie internă în partid pentru stabilirea candidatului la prezidenţiale, Liviu Dragnea a răspuns: "După ce am văzut toate greşelile făcute de-a lungul anilor în aceste campanii electorale, mai ales la cele două prezidenţiale, cel mai important ar fi ca partidul ăsta să se unească în jurul unui singur candidat. Asta dacă vorbim serios de şanse reale de câştig. Dacă ne interesează un spectacol, sigur, atunci nu ne mai interesează alegerile prezidenţiale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel