Dragnea - Teodorovici, întâlnire. Ce se discută
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Eugen Teodorovici, ministrul de Finanţe, are o întâlnire cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, în biroul acestuia de la Camera Deputaţilor. 

Liviu Dragnea, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor are, joi, o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. Întâlnirea dintre cei doi se desfăşoară la biroul de la Camera Deputaţilor al lui Liviu Dragnea. Potrivit România TV, discuţiile dintre cei doi se poartă pe tema unei viitoare rectificări bugetare. 

În urmă cu câteva zile, Liviu Dragnea declara: "Domnul ministru de Finanţe ne-a informat că rectificarea bugetară va fi realizată în aşa fel încât deficitul bugetar să nu depăşească 3%, aşa cum am stabilit de la început. Doar câteva informaţii: creşterea veniturilor, regimul de creştere a veniturilor este în grafic, deci au crescut în fiecare lună.

Privind execuţia la 10 luni, vă spun doar o informaţie care mi se pare importantă - este o creştere cu 75% a investiţiilor comparativ cu primele 10 luni ale anului trecut, ceea ce pentru noi reprezintă un semnal extrem de important. Deci faţă de 9 miliarde investiţii - primele 10 luni ale anului trecut, 16 miliarde investiţii - 10 luni în 2018, ceea ce pentru orice economie din lume reprezintă un semnal extrem de important." 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel