Biletul primit de doi părinți de la un vecin: "Nu mai lăsați copiii să se joace afară, înainte de ora 9 dimineața! Fac multă gălăgie"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Un vecin deranjat de gălăgia produsă de copiii vecinilor săi, a decis să le transmită un bilet părinților în care le cere să nu îi mai scoată afară la joacă pe cei mici înainte de ora 9.00.

Întâmplarea a avut loc într-un cartier rezidențial din Sydney, Australia. Iată ce le-a transmis bărbatul celor doi părinți:

„Dragi vecini,

Aceasta este o plângere pentru deranjarea liniștii publice. Vă rog să nu vă mai lăsați copiii să se joace afară înainte de ora 9 dimineața!

Felicitări pentru faptul că ați terminat, în sfârșit, de renovat casa. Vecinii voștri au îndurat luni de zile zgomotul făcut de muncitori, iar acum suntem nevoiți să suportăm gălăgia infernală pe care copiii voștri o fac în fiecare dimineață.

Am dori să vă rugăm să nu mai lăsați copiii să se joace afară înainte de ora 9 dimineața! Au fost multe ocazii, în ultima vreme, când copiii voștri au ieșit în curtea din spate dimineața devreme și au fost foarte zgomotoși și gălăgioși. Tulbură liniștea în cartier și trezesc oamenii. Uneori, sunt afară foarte devreme, în jurul orei 7:30 și fac foarte multă gălăgie. Fiul vostru, în special, vorbește foarte tare și urlă mai mereu.

Sunt niște copii, înțeleg, dar vă rog, în numele tuturor vecinilor, să îi lăsați afară mai târziu, astfel încât să ne putem odihni și noi și să nu mai fim nevoiți să ne trezim din zori. Vă mulțumesc pentru cooperare și înțelegere!”, se arată în biletul pe care cei doi părinți l-au primit de la vecinul lor, potrivit qbebe.ro.

"Părinții decid că toți ceilalți ar trebui să sufere odată cu ei"

Vezi și: Tată, pedeapsă dură pentru fiica lui: Am tuns-o zero pentru că a râs de o colegă bolnavă de cancer și i-a smuls peruca

Biletul a fost postat pe Facebook și a stârnit controverse. "Serios! Suntem în lockdown. Vecinii mei au patru băieți și la fel, ies foarte devreme în curte la joacă și nu simt nimic altceva decât compasiune pentru ei... Cu toții trebuie să dăm dovadă de puțină răbdare și înțelegere", "Ce glumă bună! Alții se trezesc și mai devreme de 7:30 ca să meargă la muncă, iar el vrea să doarmă până mai târziu”, "Cred că părinții copiilor mici uită cum este să ai un somn lung și sănătos. Așa că decid că toți ceilalți ar trebui să sufere odată cu ei", sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Vezi și: Tânără, salvată de sfatul tatălui, fost agent secret, după ce un bărbat a urmărit-o: Am căutat astfel de semne la el

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel