Draga Olteanu Matei a rămas pe străzi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Adriana Nicolau
WhatsApp
O mare actriță a rămas fără casă! 

Draga Olteanu Matei și-a pierdut casa, escrocată de o prietenă. Actrița a implinit 84 de ani în urmă cu o zi. Aceasta s-a retras de ani buni în Piatra Neamț, unde trăieste acum singură, după ce în 2014 soțul ei a murit.

În urmă cu cațiva ani, actrița a povestit adevăratul motiv pentru care s-a mutat în Piatra Neamț: pentru că rămăsese fără casă! Ea a mărturisit că a trecut printr-o perioadă cumplită când s-a trezit și cu banii luați și fără casă în București.

Draga Olteanu Matei și sotul ei, dr. Ion Matei au locuit într-o casă cu chirie, care însă a fost demolată. O perioadă, cei doi au stat la hotel, unde își dădeau toți banii. “Toată leafa noastră o dădeam pe hotel. A fost o perioadă îngrozitoare”, a povestit actrița.

Apoi, au primit o casă naționalizată, unde plăteau chirie la stat. Când s-a dat Legea 112, prietenii i-au sfătuit să cumpere casa pentru că altfel vor rămâne pe stradă. Au cumpărat-o, însă la scurt timp s-au trezit cu o persoană care le-a spus că e locuința ei.

“Am găsit o avocată, prietenă de familie care a știut să ne escrocheze îngrozitor, a făcut un gest oribil și asta a coincis și cu ieșirea soțului meu la pensie. Atunci am hotărât să plecam definitiv la Piatra Neamț", a povestit actrița.

La Piatra Neamț, actrița și-a înființat o companie de teatru care îi purta numele, însă în 2011 a decis că e cazul să se retragă definitiv, astfel că a radiat societatea. În 2014, Draga Olteanu Matei a suferit lovitura vieții: soțul ei, Ion Matei, cel care-i fusese alături 44 de ani, a murit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel