Draga Olteanu Matei, decepționată: Nu mă aşteptam ca domnul Iohannis să fie părtinitor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Draga Olteanu Matei, o doamnă foarte dragă iubitorilor de teatru și film românesc, mărturisește că este profund decepţionată de scena politicii româneşti și că nu se aștepta ca președintele Klaus Iohannis să fie "părtinitor". 

Invitată, duminică, în emisiunea "Secvenţial cu Adrian Ursu", de la Antena 3, Draga Olteanu Matei s-a declarat profund decepţionată de scena politicii româneşti.

"Luasem o gură de aer, luasem un elan la un moment dat pentru că acum vreo 3 ani când mi-a luat un interviu domnul Gâdea şi m-a întrebat pe cine aş vedea eu preşedinte. Pe de-o parte, am spus unul ca Florin Piersic, adică vreau ca președintele țării să arate bine, sau ca dl Iohannis. La Piersic nu se punea problema, dar la dl Iohannis m-am gândit chiar frumos la vremea aia, pentru că a făcut ce a făcut la Sibiu, e om de toată stima şi mai arată şi bine. Şi când colo... m-am așezat pe aşteptat... deocamdată stau şi cuget. Nu mă aşteptam ca domnul Iohannis să fie părtinitor. Eu am avut pentru Partidul Liberal o foarte mare stimă și admirație, pentru că știm cu toții din cine era compus, ce figuri de valoare și stăteam cu căciula în mână în faţa unui asemenea partid, dar acum nu mai putem să spunem lucrul acesta și-mi pare foarte rău. Nu poți să zici că în PDL n-or fi oameni de toată onoarea si cumsecădenia sau că în noul PNL n-or fi. Or fi, dar până acum nu au dovedit nimic, deocamdată n-au dovedit decât că vor să-i dea jos pe ăia și să vină ei la putere", a declarat Draga Olteanu Matei.

Pe de altă parte, marea actriţă a teatrului românesc a mai susținut că "Victor Ponta s-a apucat de treabă" și consideră deprimant că unii vor să-l întrerupă la jumătatea lucrului.

Norica Nicolai: Victor Ponta nu trebuie să demisioneze. Poate fi o lecție pentru mulți politicieni români

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel