Draga Olteanu Matei, atac dur la Aimee Iacobescu
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Mărturia celebrei actriţe Aimée Iacobescu, potrivit căreia moare de foame în casă, a stârnit un tsunami printre foştii ei colegi de scenă, aflaţi tot la pensie.

Dacă unii se abţin să critice public gestul lui Aimée, Draga Olteanu Matei spune răspicat că nu e de acord cu „văicăritul în piaţa publică".

Retrasă la Piatra Neamţ, într-o pensiune a unor prieteni, Draga (82 de ani) susţine că Aimée (69 de ani) nu e singurul actor ajuns la sapă de lemn în ultimii ani ai vieţii.

„Nu e cazul să discutăm despre starea actorului în România, dar văicăritul în piaţa publică nu mă interesează", a punctat actriţa pentru „ring", referindu-se la Aimée Iacobescu.

[citeste si]

De ce nu o susţine Draga pe Aimée? „Sunt o mare actriţă, dar sunt moartă în coteţ. Sunt actriţe bune, actriţe mari care o duc mult mai prost. Eu ştiu că Aimée are venituri ca noi toţi, aşa cum, într-o ţară atât de săracă, sunt oameni care au între 200 şi 400 de lei pensie sau alţii care muncesc de se rup într-o lună întreagă şi de-abia primesc 500-600 de lei în mână. La ea nu e cazul", spune fosta colegă de scenă a lui Aimée. Potrivit documentelor, Aimée Iacobescu primeşte lunar o pensie netă de 2.040 de lei plus 1.020 de lei, care reprezintă sporul de 50% din pensie din partea UNITER.

Indemnizaţia de merit de la UNITER i-ar creşte însă veniturile actriţei cu încă 2.700 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel