Data actualizării:
Data publicării:

Draga Olteanu Matei a murit

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Draga Olteanu Matei a încetat din viață, la vârsta de 87 de ani, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 02: 00, la spitalul „Sf. Spiridon” din Iași.

Draga Olteanu Matei se afla  în stare gravă în Clinica de gastroenterologie și hepatologie a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași, unde medicii au făcut tot posibilul pentr a-i menține funcțiile vitale în funcțiune. 

„Starea pacientei este staţionară. Se află în continuare în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic. Este o pacientă extrem de fragilă, 87 de ani, care necesită în continuare menţinerea funcţiilor vitale. Este o patologie complexă cardiacă, suprapusă cu o urgenţă gastrointestinală, cu patologie endocrină, o patologie cronică de foarte mulţi ani, care acum s-a acutizat prin pierderea masivă de sânge. De aceea, după cum v-am spus de această dată, cu suport ventilator, cu suport hemodinamic, cu o îngrijire şi o monitorizare atentă, starea dumneaei foarte fragilă se poate schimba de la minut la minut”, declara prof.dr. Diana Cimpoeșu, șeful UPU-SMURD de la Iași.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel