Draga Olteanu Matei a murit. Ministrul Vela: Era un spectacol viu de erudiție și inteligență
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Ministrul Marcel Vela a reacționat după ce a aflat că actrița Draga Olteanu Matei a murit. 

Ministrul de Interne Marcel Vela a transmis, printr-o postare pe Facebook, că „doamna Draga Olteanu Matei a părăsit astăzi scena vieții, dar rămâne în sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiți actori pe care noi, românii, am avut norocul și onoarea de a-l urmări cu zâmbetul pe buze.”

„A fost zâmbet, spirit, un om genial, jovial, pus mereu pe şotii, era pur și simplu un spectacol viu de erudiţie şi inteligenţă”, precizează Vela. 

De asemenea, ministrul Marcel Vela a scris că „am învăţat de la doamna Draga să ne entuziasmăm în faţa unui discurs fără egal, dar mai ales în fața rolurilor emblematice cu care ne-a bucurat de-a lungul timpului și care vor rămâne moștenire poporului român.”

„Drum lin spre cer, Draga noastră dragă. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a încheiat Vela. 

Doamna Draga Olteanu Matei a părăsit astăzi scena vieții, dar rămâne în sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiți...

Publicată de Marcel Vela pe Marţi, 17 noiembrie 2020

Săptămâna trecută, Draga Olteanu Matei a fost internată la spital, în Piatra Neamț, cu o hemoragie digestivă superioară. Actrița de 87 de ani a fost transferată la Spitalul Sf. Spiridon din Iași unde s-a stins din viață, în noaptea de marți spre miercuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel