Dr. Streinu Cercel, demis de ministrul Tătaru. Viorica Dăncile ATACĂ: În loc de demisii ale incompetenţilor, demiteri ale specialiştilor
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 23 apr 2020, 20:01
WhatsApp
PSD
Viorica Dăncilă, fost premier al României, a criticat decizia Guvernului Orban de a-l demite pe dr. Streinu Cercel din fruntea Comisiei anti-COVID. 

"Ce ne oferă guvernarea PNL: în loc de demisii ale incompetenților, demiteri ale specialiștilor. Doctorul Adrian Streinu-Cercel e unul dintre puținii care au avertizat din timp asupra nevoii ca România să se pregătească pentru pandemia COVID-19 și unul dintre cei care au condus și conduc cu profesionalism efortul de combatere a bolii.

Politrucii de la putere, care visau anticipate săptămâni în șir după ce OMS a dat alarma privind COVID-19, au însă o singură preocupare permanentă: propria imagine. Pentru această imagine își atribuie merite care nu le aparțin, iar la nevoie caută sau inventează vinovați. Și, evident, sunt obsedați să nu-i pună cineva în umbră.

Românii nu se pot baza pe guvernanții liberali fiindcă ei nu înțeleg empatia, nu practică solidaritatea, nu respectă expertiza. De când au venit la putere, liberalii s-au ocupat doar de ei și ai lor. Și-au pus oameni în funcții peste tot, au făcut rectificare bugetară doar pentru primarii lor, au căutat să modifice legislația și calendarul electoral după propriul interes. Nici criza nu i-a schimbat și nimic nu le poate schimba felul de-a face politică. Dar românii îi pot trimite acasă și o vor face la alegeri!", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook. 

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro