Dr. Streinu Cercel, demis de ministrul Tătaru. Viorica Dăncile ATACĂ: În loc de demisii ale incompetenţilor, demiteri ale specialiştilor
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
PSD
PSD
Viorica Dăncilă, fost premier al României, a criticat decizia Guvernului Orban de a-l demite pe dr. Streinu Cercel din fruntea Comisiei anti-COVID. 

"Ce ne oferă guvernarea PNL: în loc de demisii ale incompetenților, demiteri ale specialiștilor. Doctorul Adrian Streinu-Cercel e unul dintre puținii care au avertizat din timp asupra nevoii ca România să se pregătească pentru pandemia COVID-19 și unul dintre cei care au condus și conduc cu profesionalism efortul de combatere a bolii.

Politrucii de la putere, care visau anticipate săptămâni în șir după ce OMS a dat alarma privind COVID-19, au însă o singură preocupare permanentă: propria imagine. Pentru această imagine își atribuie merite care nu le aparțin, iar la nevoie caută sau inventează vinovați. Și, evident, sunt obsedați să nu-i pună cineva în umbră.

Românii nu se pot baza pe guvernanții liberali fiindcă ei nu înțeleg empatia, nu practică solidaritatea, nu respectă expertiza. De când au venit la putere, liberalii s-au ocupat doar de ei și ai lor. Și-au pus oameni în funcții peste tot, au făcut rectificare bugetară doar pentru primarii lor, au căutat să modifice legislația și calendarul electoral după propriul interes. Nici criza nu i-a schimbat și nimic nu le poate schimba felul de-a face politică. Dar românii îi pot trimite acasă și o vor face la alegeri!", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel