Dr Sorin Băilă: Informațiile momentului în chirurgia cardiovasculară. Academia de Sănătate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cunoscutul chirurg cardiovascular Sorin Băilă este invitatul de luni, 1 februarie, de la ora 11.00, al emisiunii Academia de Sănătate realizată de academicianul dr. Irinel Popescu. 

Dr Sorin Băilă, medic primar chirurg în Institutul de Chirurgie Cardiovasculară CC Iliescu din  București, șeful secției de CHIRURGIE VASCULARĂ de aici și doctor în științe medicale. 

„Dr Sorin Băilă este unul dintre puținii specialiști, aș spune, adevărați în România în chirurgia vasculară, o disciplină și o specialitate foarte importantă, despre care vom vorbi în cursul acestei emisiuni”, a explicat academicianul Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate. 

Care este patologia cea mai frecventă cu care se confruntă chirurgii cardiovasculari, ce probleme ridica aceasta, ce metode terapeutice chirurgicale se pot face în țara noastră și cât de mult s-a schimbat această disciplină în ultimele decenii, sunt doar câteva dintre subiectele care vor fi abordate în cadrul emisiunii. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă luni, 1 februarie 2021, de la ora 11.00, simultan, pe canalele de Youtube și pe paginile de Facebook ale DC News, DC Medical și DC News TV. Ulterior va putea fi urmărită și aici.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel