Dr Sandra Alexiu, conflict: Nu am fost întrebați dacă dorim să testăm COVID
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Parentingupstream de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Parentingupstream de la Pixabay
Dr. Sandra Alexiu, președintele Asociației Medicilor de Familie, susține că a auzit din presă despre declarațiile secretarului de stat în Ministerul Sănătății privind testarea COVID gratuită la medicul de familie.

Președintele Asociației Medicilor de Familie, dr. Sandra Alexiu, a vorbit despre „declaraţiile secretarului de stat de la Ministerul Sănătăţii”.

Trebuie să vă spun că toate aceste informaţii le-am aflat şi noi numai din presă, nu şi de la Direcţiile Sanitare sau de pe o filieră oficială şi cu siguranţă, nu am primit nici teste. Nu s-a pus problema. În continuare, cei care doresc să testeze, o pot face şi achiziţionează teste şi fac testele contracost pacienţilor lor”, a spus dr. Sandra Alexiu.

Ea a adăugat că „nici nu am fost întrebaţi dacă dorim să testăm, sau dacă suntem de acord cu acest lucru.”

Mie mi se pare incredibil că în continuare, după atâţia ani de când ne confruntăm cu tot felul de probleme de sănătate publică, aflăm tot de la televizor şi de la ştiri, lucrurile care ne privesc şi nu printr-o comunicare oficială şi personalizată, direcţionată direct către corpul medical. (...) Este o situaţie de criză şi în continuare după mai bine de un an de la debutul pandemiei, noi nu avem o situaţie unitară de conduită. Fiecare judeţ se descurcă aşa cum poate”, a mai declarat Sandra Alexiu, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel