Data publicării:

Dr. Monica Pop: Tolontan a făcut articol, dar fără să mă întrebe nimic despre subiect. Trebuia să dea drept la replică... dar nu a făcut asta

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Monica Pop / Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Monica Pop / Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Prof. univ. dr Monica Pop l-a criticat pe Cătălin Tolontan pentru modul în care, în unele cazuri, alege să își facă meseria, spunând că acesta nu i-a cerut un punct de vedere, drept la replică, într-un articol în care a fost vizată.

Medicul a zis că a publicat un articol fără să-i dea drept la replică. Monica Popa și-ar fi dorit să i se ceară un punct de vedere, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

'Ceea ce a făcut Tolontan este de necrezut (...) Sunt un om destul de critic, în general, și chiar auto-critic. Și domnul Tolontan a căutat să vadă dacă am dușmani și a găsit o persoană. A făcut articol, dar fără să mă întrebe nimic despre subiect. Trebuia să dea drept la replică, trebuia să mă întrebe și pe mine. Să nu uităm că el este ziarist sportiv și nu știe să facă anchete d-astea. Este un comportament de cea mai joasă speță pentru un jurnalist. Vreau să vă spun că el s-a înconjurat cu oameni exact ca și el ca structură.', a declarat dr. Monica Pop, în cadrul emisiunii Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu, la România TV.

Vezi și - Libertatea (Tolontan) a omis din ședința CNA fix declarațiile despre Bogdan Chirieac în cazul jurnalistei Iulia Marin. Răsvan Popescu: S-a delimitat, dar el nu reprezintă România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel