Dr Florin Turcu: Chirurgia bariatrică în lupta cu obezitatea. Interviurile DC News și DC Medical
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 17 feb 2021, 14:02
WhatsApp
Dr. Florin Turcu, medic primar Chirurgie generală, cu competențe în Chirurgie laparoscopică, vine la Interviurile DC News și DC Medical, astăzi, de la ora 16.00, pentru a explica pe larg ce sunt operațiile bariatrice și care este rolul lor în lupta împotriva obezității. 

Prevalența obezității s-a dublat în ultimii 25 de ani, la nivel mondial, iar din această boală decurg iremediabil altele care ne pun viața în pericol. 

Dr. Florin Turcu, medic primar Chirurgie generală, cu competențe în Chirurgie laparoscopică, de la Spitalul Clinic Sanador, vine astăzi, de la ora 16.00, la Interviurile DC News și DC Medical, ca să ne explice ce sunt operațiile bariatrice, de câte tipuri și cum se selectează cea mai potrivită pentru un pacient. 

Sanador

Vom afla, de asemenea, cum decurge o astfel de intervenție, care sunt beneficiile și riscurile ei, dar și riscul de recidivă al obezității. 

Emisiunea Interviurile DC News și DC Medical, realizată de jurnalistul Val Vâlcu, va fi transmisă simultan, de la ora 16.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale celor două platforme media, dar și pe DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?