Data publicării:

Dr. Anthony Fauci dă ALARMA pentru Crăciun. „Suntem într-un moment extrem de critic”

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Epidemiologul șef al Statelor Unite ale Americii, dr. Anthony Fauci, a avertizat în legătură cu un alt val masiv de infectări după Crăciun, în condițiile în care creșterea cauzată de călătoriile de Ziua Recunoștinței este încă gestionată.

Conform BBC, perioada mai lungă de sărbătoare dintre Crăciun și Anul Nou va fi o provocare mai mare când vine vorba de coronavirus. Aproape 200.000 de infectări zilnice se înregistrează în ultimele zile în SUA, cu un vârf de 237.000 cazuri noi/24 de ore.

Dr. Fauci a spus că îngrijorările sale pentru Crăciun sunt aceleași care au fost și pentru Ziua Recunoștinței, „însă de această dată ar putea fi amplificate pentru că este o perioadă mai lungă”. El a adăugat că nimeni nu vrea să modifice sau să oprească sărbătorile, însă „suntem într-un moment extrem de critic... nu trebuie să fugim de adevăruri și date. Este greu pentru toți”. SUA au depășit borna de 15,3 milioane cazuri, iar aproape 290.000 de americani și-au pierdut viața după infecția cu coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel