Dr Andrei Tudor Rogoz: Pandemia și vaccinarea contra COVID-19. Interviurile DC News și DC Medical
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dr Andrei Tudor Rogoz
Dr Andrei Tudor Rogoz
Dr Andrei Tudor Rogoz, coordonatorul Centrului de vaccinare contra COVID-19 de la Spitalul Clinic Sanador, vine la Interviurile DC News și DC Medical de la ora 16.00. 

Dr Andrei Tudor Rogoz, medic specialist boli infecțioase, coordonatorul secției de Boli Infecțioase și al Centrului de vaccinare anti-COVID-19 de la Spitalul Clinic Sanador, va explica, la Interviurile DC News și DC Medical, ce se știe cu adevărat despre infecția cu SARS CoV-2 și boala COVID, la un an practic de la debutul pandemiei. 

Sanador

Mai mult, expertul va vorbi despre eficiența vaccinurilor COVID-19, cum se pot face ele la Centrul de vaccinare al Spitalului Clinic Sanador și ce efecte va avea vaccinarea asupra răspândirii virusului. 

Ce provoacă virusul corona în organism, cum afectează sistemul respirator, ce e diferit la pneumonia dată de COVID-19 și de ce la copii boala nu se declanșează atât de des, veți afla din Interviu.  

Emisiunea, realizată de Val Vâlcu, va fi transmisă de la ora 16.00, simultan, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News, DC Medical și DC NewsTV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel