Dr Andrada Bogdan, boala arterială periferică și piciorul diabetic. Interviurile DC Medical
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 20 mai 2020 / 14:36
WhatsApp
Dr Andrada Bogdan, de la Spitalul Clinic Sanador, va explica, la Interviurile DC NEWS și DC Medical, de la ora 16.00, ce înseamnă boala arterială periferică și piciorul diabetic.

Dr Andrada Bogdan este medic specialist cardiologie, cardiologie intervențională, la Spitalul Clinic Sanador din București.

La Interviurile DC Medical, specialistul va explica ce este boala arterială periferică și de ce apare ea la pacientul cu diabet? Cât de gravă este complicația și care este riscul de a ajunge la amputare?

Sanador

Cât de des e întâlnită aceasta boală? Sunt simptome care ne-ar putea da de gândit că se va ajunge la o astfel de afectare? Cum se îngrijește/tratează piciorul diabetic? Există o soluție terapeutică-chirurgicală care să rezolve boala arterială periferică? Care sunt opțiunile de terapie/chirurgie la îndemâna medicului? Ce se poate face să nu se ajungă la o astfel de boală? Sunt pași pe care-i putem face ca ea să nu se declanșeze?

G Ad:

Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC NEWS și DC MEDICAL, dar și pe DC NewsTV, de la ora 16.00.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro