Două surori de 9 și 4 ani, din Utah, au făcut accident cu mașina părinților. Au vrut să meargă la scăldat
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Două surori de 9 și 4 ani din Utah au făcut accident cu mașina părinților. Au vrut să meargă la scăldat  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Două surori de 9 și 4 ani din Utah au făcut accident cu mașina părinților. Au vrut să meargă la scăldat / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Două fetițe din Statele Unite ale Americii au luat mașina părinților și au vrut să meargă la ocean să se scalde.

Două surori au urcat în maşina părinţilor, luând calea spre ocean. Călătoria lor însă nu a fost prea lungă. După ce a parcurs 16 kilometri, automobilul a lovit un camion. 

Accidentul s-a produs puțin după ora 5 dimineața lângă Utah State Route 201, dar nu pe autostradă, a spus poliția. După ce a coborât de pe autostradă, vehiculul a traversat o mediană și a lovit un camion. Poliția a spus că fetițele au luat cheia mașinii în timp ce părinții lor dormeau și s-au pornit spre Ocean, să se scalde.

"Fetele le-au spus ofițerilor că se îndreaptă spre California pentru că vor să înoate în ocean”, a transmis poliția. 

Oamenii legii nu au menționat nicio acțiune împotriva părinților, însă au comunicat că ambele fetițe purtau centură la momentul accidentului, motiv pentru care nu au fost rănite în impact, precizează Publika.


Copil de 5 ani, tot din Utah, prins de poliție șofând pe autostradă

Un băiat în vârstă de cinci ani a fost oprit pe o autostradă din vestul Statelor Unite după ce a luat maşina familiei pentru a-şi cumpăra un Lamborghini din California, la mii de kilometri distanţă, informează miercuri AFP şi Reuters. 

Potrivit poliţiei rutiere din Utah care l-a oprit luni pe băiat, acesta a plecat de acasă după ce s-a certat cu mama lui care a refuzat să-i dea bani să-şi cumpere maşina sport italiană mult visată.

'El a decis să ia maşina şi să plece în California pentru a şi-o cumpăra singur', a scris poliţia pe Twitter. 'S-ar putea să nu fi avut suma necesară pentru achiziţie deoarece în portofelul lui nu erau decât trei dolari', a adăugat poliţia.

Într-o înregistrare video publicată de poliţie se poate vedea SUV-ul condus de copil care îşi croieşte drum pe autostradă, printre celelalte maşini şi camioane care îl depăşesc. Autovehiculul a oprit pe marginea carosabilului după ce agentul Rick Morgan a activat sirena autospecialei de poliţie.

'Când agentul Morgan s-a apropiat pe jos de portiera şoferului i s-a părut ciudat că nu putea să vadă din spate capul acestuia', a precizat poliţia rutieră din Utah într-un comunicat emis marţi. Băiatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a reuşit să conducă aproximativ trei-patru kilometri înainte de a fi oprit şi, din fericire, nu a provocat niciun accident (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel