Două românce minore, DISPĂRUTE în Marea Britanie. Poliția face apel la populație
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Două românce minore, DISPĂRUTE în Marea Britanie. Poliția face apel la populație / Foto: Pixabay
Două românce minore, DISPĂRUTE în Marea Britanie. Poliția face apel la populație / Foto: Pixabay
Două românce minore au dispărut în Marea Britanie.

Două românce minore sunt căutate de poliția din Marea Britanie, scrie Sky News. Cele două  fete, în vârstă de 15, respectiv 16 ani, sunt verișoare.  Una dintre ele a fost văzută ultima dată pe 1 octombrie, iar cealaltă, două zile mai târziu. Minorele locuiesc în Canterbury, Kent, și Harrow, Londra. Poliția a confirmat pentru presa locală că este vorba despre două românce.

”Suntem din ce în ce mai preocupați de siguranța Andreei și a Izabelei. Credem că ar fi putut fi duse în afara Londrei de oameni care le-ar putea face rău.”, a declarat inspectorul-șef Tony Bellis.

Apel la cetățeni: "Vă rugăm să contactați poliția"

Acesta a făcut apel la cetățeni să transmită poliției orice informație care ar putea ajuta anchetatorii.

"Aș dori să fac apel direct către Andreea și Izabela. Nu aveți probleme și există oameni care vor să vă ajute. Vă rugăm să contactați poliția sau cineva de încredere atunci când este sigur să o facă. Aș îndemna, de asemenea, cetățenii, în special pe cei din Londra și Dundee, să se prezinte dacă au informații care ne-ar putea ajuta.”, a mai spus acesta.

Pe lângă Londra și Kent, se crede că adolescenții au fost puși în situații asemănătoare și în Leicester și Dundee. Oricine vede fetele ar trebui să sune la 999. Un bărbat de 54 de ani a fost arestat în acest caz, fiind suspectat de trafic de persoane. 

Român din Italia, găsit mort la cinci zile după dispariţie. Iubita sa cere anchetă

Gigi Munteanu, un român în vârstă de 50 de ani, lucra la negru pe un șantier de construcții din Roma, în zona Giardinetti (Torrenova). Bărbatul a fost găsit mort într-o grădină alăturată șantierului, după 5 zile în care nimeni nu a știut nimic de el.

"Vreau să aflu ce s-a întâmplat cu adevărat și cum a murit Gigi", a declarat Jana Ion, partenera de viață a bărbatului român.

În ziua de 10 septembrie, Gigi se afla la muncă pe șantierul unde lucra din 1 septembrie. În jurul orei 13:00, partenera lui l-a auzit pentru ultima oară la telefon.

"L-am sunat și i-am urat poftă bună pentru prânz, iar el mi-a spus că încă nu luase pauza de masă, că mai aveau ceva de lucru. M-a întrebat ce fac, i-am răspuns că am terminat lucrul și că mă întorceam acasă. Au fost ultimele cuvinte pe care le-am schimbat cu Gigi și acasă nu s-a mai întors niciodată”, a povestit Jana la postul de televiziune Romit TV. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel