Două persoane, înţepate pe stradă în Alba Iulia
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
SMURD
SMURD
O femeie şi un bărbat s-au prezentat la spitalul din Alba Iulia cu plăgi, după ce au fost înţepaţi pe stradă de către necunoscuţi, cei doi reclamând acest lucru şi Poliţiei, care are un cerc de bănuiţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, comisar Luminiţa Prodan, a declarat că au fost depuse două sesizări prin care se reclama faptul că persoanele în cauză au fost înţepate pe stradă de către un grup de tineri. Faptele s-au petrecut în urmă cu câteva zile iar joi poliţiştii au stabilit un cerc de bănuiţi, a menţionat Luminiţa Prodan.

La rândul lor, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia au spus că, la solicitarea Poliţiei, au fost analizate fişele de la UPU pentru perioada 30 mai - 3 iunie, pentru a verifica numărul persoanelor care s-au prezentat în zilele respective în vederea acordării de îngrijiri de specialitate şi care au prezentat plăgi produse prin înţepare.

Au fost identificate două persoane, un bărbat de 63 de ani şi o femeie de 37 de ani, care au afirmat că au fost victime ale unei astfel de agresiuni. Cei doi nu au necesitat internare, fiindu-le făcute recomandări medicale prin ambulatoriu. De asemenea, celor doi pacienţi li s-a recomandat efectuarea unor analize pentru HIV şi hepatite virale. 

Vezi și: Anevrismul, moarte subită la tineri sănătoși. Dr. Mihalea: Cum poate fi tratat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel