Spulberați în curtea casei. Două persoane au murit într-un accident rutier pe drumul european 87
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Accident
Accident
Două persoane, o femeie şi un copil, au murit, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier înregistrat în satul tulcean Văcăreni, pe drumul european 87, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Delta", Florentin Daciu.

UPDATE: Cele patru victime ale accidentului rutier, înregistrat duminică după-amiază, în satul tulcean Văcăreni, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, a declarat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), Dumitru Vâlcu. Alte două persoane, un copil de cinci ani şi o vârstnică, au fost găsite moarte în curtea în care s-a oprit autovehiculul.

"Printre cele patru victime preluate din satul Văcăreni se află şi o gravidă în luna a şaptea. La trecerea Dunării cu bacul la Galaţi, ea a intrat în stop şi s-au început manevrele de resuscitare", a precizat directorul Vâlcu.

Potrivit sursei citate, trei ambulanţe aşteptau victimele pe malul gălăţean al Dunării. O altă persoană a fost preluată cu elicopterul SMURD.

Inspectoratul de Poliţie a Judeţului Tulcea a început cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul. 

Două persoane, o femeie şi un copil, au murit, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier înregistrat în satul tulcean Văcăreni, pe drumul european 87. 

"Un autoturism a fost implicat în accident. În urma accidentului au rezultat şase victime, din care două prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, o femeie şi un copil", a precizat reprezentantul ISU "Delta".

Potrivit sursei citate, în sprijinul victimelor intervin un elicopter care a preluat deja o persoană, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un SMURD şi patru ambulanţe.

Vezi și: Două accidente grave, unul după altul, în localitatea Tureac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel