Două noi medalii de aur pentru înotătorii români, la Festivalul Olimpic al Tineretului European
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Comitetul Olimpic și Sportiv Român
FOTO: Comitetul Olimpic și Sportiv Român
Două noi medalii de aur pentru înotătorii români la Maribor.  

„TEAM ROMANIA s-a reunit din nou în această seară pentru a-și sărbători medaliații

Ultimii medaliați de la înot: Daria Silișteanu - AUR la 100 m spate, Robert Badea – AUR, la 400 m mixt și nou record al competiției, Darius Coman - BRONZ la 100 m bras, ÎMREUNĂ cu medaliații din ziua precedentă Laurențiu Gliga – AUR la judo, la 73 kg, Ștefania Uță – ARGINT, la 400 m garduri , cu record național, Cristian Popescu – BRONZ la săritura în lungime au fost aplaudați și ovaționați de colegii lor . Alături le-au stat antrenorii care le îndrumă pașii spre marile performanțe.

Dragoș Tătaru, șeful de misiune, le-a oferit flori din partea Comitetului Olimpic și Sportiv Român, după care fiecare medaliat a adresat câteva cuvinte celor prezenți. Ca de fiecare data reuniunea a fost simplă și veselă. Chiar și Ștefania Uță, care după competiție a fost copleșită de tristețe că nu a obținut AURUL, a reușit intre în atmosfera festivă și să se bucure de medalia de argint cucerită.

Cu toții le-au urat succes colegilor lor care în ulima zi a Festivalului se vor lupta pentru medalii!”, a transmis Comitetul Olimpic și Sportiv Român, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel