Două cărți bune – în dezbatere la Biblioteca „Lucian Blaga”
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga" Alba împreună cu Consiliul Județean Alba lansează în ultima zi a lunii februarie o nouă invitație pentru toți iubitorii de lectură.

Este vorba despre întâlnirea lunară a membrilor Clubului de lectură ,,LecturAlba" care va avea loc miercuri, 28 februarie 2018, începând cu orele 17:00, la sala de lectură a bibliotecii.

„La întâlnirea cu lectura și cartea pot partipa alături de mebrii clubului toți cei interesați de ,,savurarea,, unor cărți interesante și de întâlnirea cu oameni care au preocupări similare. În cadrul întâlnirii din luna februarie va avea loc lecturarea unor fragmente reprezentative din cărțile propuse șa întâlnirea precedentă, respectiv: Deodată în adâncul pădurii, autor Amos Oz și Zbor deasupra unui cuib de cuci, autor Ken Kesey. Lectura va fi însoțită de dezbateri, interpretări, comentarii pe marginea textului și păreri referitoare la cele două cărți lecturate. Întâlnirea va continua cu discuții libere și propunerea unor lecturi și teme de discuție viitoare." susține doamna Daniela Floroian, responsabil relații publice.

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel