Dosarul șpăgilor de la ASSMB, audieri. Cine i-ar fi făcut frecvent vizite Oanei Sivache, în biroul său
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Un nou martor a fost audiat, astăzi, în cazul dosarul șpăgilor de la Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB).

Procurorii DNA au făcut mai multe audieri în care au chemat martori în dosarul în care Oana Sivache şi Bogdan Ioan Furtună au fost puşi sub acuzare pentru fapte de corupţie - luare şi dare de mită.

Astăzi, la sediul DNA, a venit o persoană care lucrează în Direcţia de Management a spitalelor din cadrul ASSMB, instituție pe care ştim că Oana Sivache a condus-o până când a fost pusă oficial sub acuzare pentru luare de mită.

Această persoană ar fi mărturisit faptul că, în biroul protejatei lui Vlad Voiculescu, vedea că vin frecvent manageri de spitale, potrivit România TV. Printre aceștia se număra şi Bogdan Ioan Furtună, care este acuzat de faptul că i-ar fi plătit Oanei Sivache chiria pentru o perioadă de aproximativ opt luni şi astfel această ar fi beneficiat de 40.000 de lei. În schimbul banilor, l-ar fi propus şi numit în funcţia de manager al Spitalului Colțea.

Procurorii DNA vor face în continuare mai multe audieri în acest dosar, pentru că vor să descopere dacă mai există poate şi alţi manageri de spitale care i-ar fi făcut servicii sau i-ar fi dat mita pentru numirea în funcţii de conducere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel