Dosarul morții Mădălinei Manole a fost redeschis
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
madalina manole
madalina manole

Părinții Mădălinei Manole  nu sunt mulțumiți de ultima decizie a instanței care a decis că vedeta s-a sinucis. Astfel că aceștia au hotărât să redeschidă dosarul morții Mădălinei Manole.

 Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus neînceperea urmăririi penale în dosarul Mădălinei Manole. Procurorii au decis în urma expertizei medico-legale că artista s-a sinucis, fără să aibă complici.

 Din raportul de autopsie medico-legală rezultă ca moartea artistei a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutivă intoxicaţiei cu carbofuran (substanţă activă a pesticidului Furadan), substanţă toxică administrată oral.

 Procurorii au mai analizat şi mesajele text date de pe telefonul Mădălinei Manole către fata care i-a furnizat substanţa toxică. În urma expertizei, anchetatorii au decis să nu înceapă urmărirea penală în cazul acesteia, deoarece ea credea că va folosi substanţa în grădină. Medicii care au întocmit raportul medico-legal au făcut şi o expertiză tehnică a substanţei care a ucis-o pe Mădălina Manole. Instanţa a decis închiderea cazului respectiv, odată cu finalizarea anchetei, stabilind că "Fata cu părul de foc" s-a sinucis prin otrăvire.

 Tribunalul a cerut deschiderea anchetei cu câteva luni în urmă datorită suspiciunilor că artista ar fi fost împinsă către suicid de alte persoane. . Astfel, atât soţul artistei, Petru Mircea, cât şi Berta Slav, femeia care i-a procurat Mădălinei Manole substanţa cu care aceasta s-a sinucis, au fost găsiţi nevinovaţi de procurori, care au dispus neînceperea urmăririi penale împotriva acestora.

Crina Radu, avocata care s-a ocupat de cazul Elodia Ghinescu, a trimis o plângere, în numele familiei Manole prin care se contestă decizia  de neîncepere a urmăririi penale, dată de procurorul Tiberiu Moldovan care s-a ocupat de moartea artistei.

 Potrivit ziarului Ring, părinţii Mădălinei Manole intenţionează să înainteze, în mod oficial, acuzaţia de crimă cu premeditare împotriva lui Petru Mircea, soţul cântăreţei.

 Acesta se judecă şi acum cu foştii socrii care l-au dat în judecată pentru că refuză să le permită să-şi vadă nepotul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel