Dosarul în care Dan Voiculescu este acuzat de șantaj, amânat pentru 10 decembrie
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Curtea de Apel București a amânat, miercuri, pentru 10 decembrie, judecarea dosarului în care Dan Voiculescu este acuzat de presupusul șantaj la adresa administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei.

La începutul procesului, avocații lui Dan Voiculescu au anunțat că acesta a depus o cerere să fie judecat în lipsă, astfel încât el nu a fost adus în sala de judecată. Dan Voiculescu se află în penitenciar, având de ispășit o pedeapsă de 10 ani închisoare primită în dosarul ICA.

De asemenea, avocații au cerut amânarea dosarului pe motiv ca firmele trimise în judecată nu au mandatari, cerere admisă de instanță.

Tot acum, judecătorii au decis ca inculpații să primească copii după interceptările aflate la dosar.

Citește și: Procesul lui Dan Voiculescu în care se cerea anularea pedepsei în dosarul ICA, amânat

Directorul general Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, și Dan Voiculescu au fost trimiși în judecată în acest dosar pe 1 octombrie 2013, fiind acuzați în legătură cu folosirea instituțiilor media (televiziuni, publicații online și scrise) pentru șantaj cu scopul obținerii de foloase materiale ilicite însemnate.

În același dosar au mai fost deferiți justiției fostul președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală Șerban Pop, Camelia Voiculescu, asociat și administrator al societăților Antena TV Group, Antena 3 și Intact Production, care este și singurul asociat al SC Intact Publishing, George Daniel Matiescu, împuternicit al Intact Publishing, precum și firmele Antena TV Group, Antena 3 și Intact Publishing.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel