Dosarul 2 Mai - Vlad Pascu va continua fără judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu. Prima reacție a părinților tinerilor uciși în accident
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Părinții tinerilor uciși în accidentul de la 2 Mai au venit cu o primă reacție după ce s-a decis că judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu va fi mutată la Judecătoria Constanța.

Părinții tinerilor uciși de Vlad Pascu în accidentul de la 2 Mai au venit cu o primă reacție după ce secția pentru judecători a CSM a decis că judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu va fi mutată la Judecătoria Constanța de luna viitoare și nu va mai judeca acest proces.

Magistrata va fi mutată, la cererea ei, de la Judecătoria Mangalia, unde activează acum, la Judecătoria Constanța, începând cu data de 1 iunie. Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii care a murit în accidentul de la 2 Mai, spune că a rămas surprins de decizie.

”Sentimentul, după 9 luni de zile, ce pot să zic. Chiar astăzi mi s-a arătat că Dumnezeu există și că ce am așteptat s-a adeverit. Luni, avocații mei au făcut cerere de recuzare, iar astăzi s-a admis. Sincer, nici eu nu mă așteptam să se admită această cerere, chiar am rămas surprins”, a declarat Valentin Olariu, în direct, la Antena 3 CNN.

Întrebat ce mesaj i-ar transmite noului judecător care se va ocupa de acest caz, tatăl lui Sebi a răspuns: ”Sincer, i-aș spune doar să facă dreptate. Noi doar asta vrem, să se facă dreptate și ca Vlad Pascu să-și primească pedeapsa pe care o merită. Nu vrem nimic altceva”.

Ștefan Dragomir, tatăl Robertei: În sfârșit, se întâmplă și lucruri bune

Și Ștefan Dragomir, tatăl Robertei, spune că se bucură că a fost luată decizia de mutare a judecătoarei Ioana Ancuţa Popoviciu.

”Nu pot să spun decât că mă bucur că, în sfârșit, se întâmplă și lucruri bune, în toată nenorocirea asta care ni s-a întâmplat nouă. Sunt de acord întru totul cu Valentin Olariu și, ce să zic, sperăm într-un final să se facă dreptate de către un judecător competent și, totuși, vreau să mă uit și la cine vine din partea procuraturii. Am eu o bănuială și o suspiciune că de acolo pleacă totul”, a spus Ștefan Dragomir, tatăl Robertei, studenta moartă în accidentul de la 2 Mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel