Dosarele aprobate în cadrul Programelor Educația și conștientizarea publicului privind protecția mediului și Iluminat public. Sesiunea 19.08.2022, pe site-ul AFM
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Administrația Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate pe site-ul www.afm.ro în urma ședinței comitetului de Avizare din 03 aprilie 2024.

„Astăzi a fost publicată lista cu 221 de beneficiari aprobați în cadrul Programului Educația și Conștientizarea Publicului privind Protecția Mediului, înscriși în sesiunea din 2023. Valoarea proiectelor aprobate se ridică la 106.370.903,90 lei. Prin acest program, ne propunem să sprijinim organizațiile neguvernamentale care în parteneriat cu administrațiile publice locale vor organiza în perioada următoare acțiuni extinse de conștientizare a populației, în special a copiilor, cu privire la temele actuale de protecție a mediului înconjurător. Scopul nostru este să creștem nivelul de informare și să promovăm atitudini și comportamente pozitive în ceea ce privește respectul față de natură.”, a declarat președintele AFM, Laurențiu-Adrian NECULAESCU.

Totodată, în cadrul „Programului Iluminat Public – sesiunea 19.08.2022” a fost publicată o nouă listă care conține 1 dosar aprobat în valoare de 999.472,08 lei depus de Comuna Gura Caliței, județul Vrancea. 

Listele dosarelor aprobate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secțiunile aferente Programelor Educația și conștientizarea publicului privind protecția mediului și Iluminat public - sesiunea 19.08.2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel