Dosar Tel Drum, audieri DNA. Petre Pitiș, director: M-ați înnebunit. Îl cunosc pe Dragnea
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Petre Pitiş, directorul Tel Drum, a declarat vineri, la ieşirea din sediul DNA, că a fost anunţat că s-a început urmărirea penală în cazul său, adăugând că este o eroare. 

"Am fost anunţat ca s-a început urmărirea penală. Din punctul meu de vedere este o eroare. Este vorba de un denunţ făcut aiurea. A început o anchetă, aveţi răbdare", a precizat Petre Pitiş, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă este "interfaţa lui Liviu Dragnea", Petre Pitiş a răspuns: "M-aţi înnebunit cu personajul ăsta. Îl cunosc că-i din judeţ, am jucat cu el fotbal în liceu când eram elev în clasa a XI-a". 

El a adăugat că la licitaţii, în medie, erau 70 - 80 de participări pe an şi se câştigau 20. "E normal, ca la toate firmele din ţară, n-avem succese deosebite", a spus Pitiş. 

Petre Pitiş, directorul societăţii Tel Drum, şi Florea Neda, fost director al aceleaşi societăţi, s-au prezentat vineri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi audiaţi de procurori într-un dosar în care se investighează fapte de corupţie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel