DOSAR PENAL pentru Margherita de la Clejani. MINCIUNILE spuse presei, demontate de Brigada Rutieră
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Deși spune că nu i s-a făcut DrugTest, dar și că a produs accidentul pentru că se ruja, Margherita de la Clejani e dată de gol de poliție. 

Brigada Rutieră din București a revenit cu o nouă precizare legată de cazul Margheritei de la Clejani, prinsă sub inluența substanțelor interzise, după ce a provocat un accident în Capitală.

La ieșirea de la audieri, Margherita a susținut că nu i s-a făcut niciun DrugTest, că nu are dosar penal și că doar i-a fost suspendat permisul pentru o perioadă de 30 de zile, scrie spynews.ro.

”Era incoerentă, nu se exprima corect, comporamentul nu era corespunzător. Existau suspiciuni. Au procedat imediat cu testarea cu aparatul DrugTest. A fost condusă la sediul INML pentru recoltarea probelor de urină, după care a fost audiată, s-au efectuat fotografii ale autovehiculului, mașina a fost preluată pe o platformă. Cercetările vor continua. S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub substanțe psihoactive. Permisul este reținut pe toată durata cercetărilor”, a menționat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel