Dosar penal pentru conducere sub influenţa unor substanţe psihoactive
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Dosar penal pentru conducere sub influenţa unor substanţe psihoactive pentru un tânăr de 21 de ani.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Ploieşti s-a ales joi cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive, care a fost depistat de poliţişti într-un autoturism, în afara părţii carosabile, aşteptând să-şi revină după consumul unor substanţe psihoactive.

'Poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Pogoanele au fost sesizaţi despre prezenţa unui autovehicul în afara părţii carosabile, între localităţile Bâlhacu şi C.A. Rosetti. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat conducătorul autoturismului, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Ploieşti, care nu era coerent în vorbire şi nu-şi putea menţine echilibrul', a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Mihai Drăghiciu.

Potrivit acestuia, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat că nu se afla sub influenţa alcoolului, iar ulterior, fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice, reieşind că se află sub influenţa altor substanţe.

'Testele specifice au ieşit pozitive, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive', a afirmat sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel