DOSAR MICROSOFT: Udrea, despre Videanu, Berceanu și Anastase: Dacă era numele meu, exploda presa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liderul PMP Elena Udrea spune că este singurul aliat care a rămas alături de fostul președinte Traian Băsescu și tocmai de aceea, în tentativa de a discredita regimul Băsescu,  majoritatea atacurilor o vizează doar pe ea. Udrea a spus că subiectul "interesant" apărut marți în presă, conform căruia trei lideri PDL au fost denunțați în dosarul Microsoft, n-a interesat pe nimeni, dar ar fi captat mai multă atenție dacă îl avea pe liderul PMP ca protagonist.

"Se dorește ca regimul Băsescu să fie definit ca unul corupt. Toți cei care au părăsit banca președintelui nu au consituit un interes pentru cineva în scandaluri în care sunt eu implicată", a declarat Elena Udrea, miercuri, la Adevărul Live.

Fostul ministru al Dezvoltării a comentat informația neoficială conform căreia Gabriel Sandu, reținut în dosarul Microsoft, a declarat în fața procurorilor că o parte a mitei vehiculată în această speță a ajuns la Roberta Anastase, Radu Berceanu și Adriean Videanu.

"Ieri a apărut o informație că unul dintre cei reținuți (în dosarul Microsoft) ar fi spus că banii au ajuns la persoane din PDL. E mă gândeam ce-ar fi însemnat să apară numele Udrea? Cred că exploda presa. În cazul ăsta n-a interesat pe nimeni (...) Subiectul ăsta care putea fi foarte interesant, n-a interesat pe nimeni", a arătat Udrea.

Liderul PMP spune că a identificat "dorința unora de a rescrie mandatul președintelui și de a-i lua ceea ce constituie marile reușite ale acestuia".

"Singura care face subiect este Elena Udrea. Având în vedere că sunt ultimul rămas pănă la final (alături de Traian Băsescu), concluzia este că se dorește construirea imaginii că regimul lui Traian Băsescu a fost corupt. Cum e asta mai ușor decât acuzând-o pe Udrea și că reușitele nu sunt atât de mari cum au fost?", a spus Elena Udrea.

DOSAR MICROSOFT: Videanu, Berceanu și Anastase, denunțați de Gabriel Sandu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel