Dosar Herțanu. Sebastian Ghiță, AUDIAT de magistrații Tribunalului Prahova
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Tribunalul Prahova judecă, joi, cererea procurorilor DNA Ploieşti privind emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele fostului deputat Sebastian Ghiţă.  Mandatul este cerut în dosarul "Herţanu", în care Ghiţă este urmărit penal pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat, motivul acordării unui nou termen fiind lipsa de procedură cu inculpatul.

Potrivit unui comunicat emis în data de 31 mai de Ministerul Justiţiei, Tribunalul Prahova a formulat o cerere de audiere prin videoconferinţă a lui Sebastian Ghiţă pentru termenul din 8 iunie, astfel că fostul deputat ar putea fi audiat de instanţă, potrivit antena3.ro.

Tribunalul Prahova a acordat, la şedinţa din 12 mai, termen pentru 8 iunie în dosarul în care DNA Ploieşti a cerut emiterea unui mandat de arestare pe numele lui Sebastian Ghiţă.

Pe numele lui Ghiţă au fost emise până la această dată trei mandate de arestare, ultimul în dosarul privind vizita în România a fostului premier britanic Tony Blair, în care este urmărit penal şi fostul premier Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel