Dosar Colectiv, Detalii de ultimă oră
Data publicării:
Autor: Angelo Ardelean
WhatsApp
Club Colectiv
Club Colectiv
Judecătoria Sectorului 4 a admis joi cererea Parchetului General de prelungire cu 30 de zile a arestului la domiciliu pentru pirotehnistul Viorel Zaharia și Daniel Niță, Cristian Niță, cei doi patroni de la firma de artificii, responsabilă cu efectele pirotehnice de la clubul Colectiv.

Potrivit procurorilor de la Parchetul General, Daniel Niță, administrator și acționar majoritar al firmei "Golden Ideas Fireworks Aritists SRL" și Cristian Niță, sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de favorizarea făptuitorului și sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri, iar Viorel Zaharia este acuzat de ucidere din culpă.

Acesta este cel care a instalat efectele pirotehnice în incinta clubului Colectiv în ziua de 30 octombrie, fără a respecta măsurile de siguranță și prevederile legale în acest sens.

Pe lângă aceștia, cei trei administratori și acționari ai clubului- Paul Gancea, George Anastasescu și Costin Mincu, au fost arestați preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel