Dosar Belina. Problemă judiciară pentru Dragnea. Borza: Implicații în conduita procesuală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Remus Borza este de părere că eliminările lui Sevil Shhaideh și a Rovanei Plumb din fruntea ministerelor ar putea avea implicații în conduita procesuală a celor două, la DNA. 

Deputatul Remus Borza spune că de-a lungul timpului femeile s-au dovedit a fi mult mai loiale în politică însă sunt de asemenea și foarte răzbunătoare. În contextul în care Rovana Plumb și Sevil Shhaideh sunt cercetate într-un dosar chiar cu Liviu Dragnea, Borza spune că există riscul ca cele două să se simtă abandonate de șeful PSD și să încerce să se răzbune. 

"Să nu uităm, cele două doamne sunt cercetate într-un dosar penal cu referire la Belina, care îl vizează pe Liviu Dragnea. Abandonarea de către Dragnea a celor două poate să le schimbe conduita procesuală la DNA. S-ar putea să fie o mică răzbunare și să invoce că ele și-au pus fundul la bătaie, devotate și loiale. Femeile s-au dovedit într-adevăr mult mai loiale în politică. Are și Liviu Dragnea astfel de "amazoane", scuzată să-mi fie expresia, cum a avut și Traian Băsescu. Femeile mor cu tine de gât din punctul de vedere al loialității, dar sunt la fel de răzbunătoare. Există un atare risc cu privire la declarațiile la DNA," a spus Remus Borza la interviurile DCNews Live.

Vezi răspunsul complet: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel