Dosar 10 august, CLASAT. Protestatar rănit în timpul manifestațiilor: "Niciodată nu am fost audiat în acești 3 ani"
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 03 Martie, 13:19
Doru Oprea, unul dintre protestatarii care au fost răniți în urma intervenției jandamilor la protestele din 10 august 2018, susține că nu a fost audiat de procurori niciodată în acești 3 ani.

Doru Oprea spune că este hotărât să își caute dreptatea la instanțele internaționale împotriva deciziei judecătorilor români care au respins printr-o decizie definitivă cererea DIICOT de redeschidere a anchetei împotriva foştilor şefi ai Jandarmeriei în dosarul “10 august”.

”Tribunalul a respins cererea de redeschidere a anchetei privind represiunea din 10 August 2018, dosarul rămâne clasat. În ciuda celor promise de colonelul magistrat militar Chifan în momentul depunerii plângerilor penale, “lucrurile nu vor rămâne așa, vă promit eu”, niciodată nu am fost audiat în acești 3 ani și niciodată nu am sperat că lucrurile se vor schimba. Acum, principala mea preocupare e cum pot să îmi recuperez cutia de adidași în care am lăsat probele din ziua în care am fost împușcat, nu de alta dar de mâine îmi voi caută dreptatea la instanțele internaționale.” - a scris pe Facebook Doru Oprea.

VEZI ȘI: Protestatarii anunţă MOBILIZAREA după CLASAREA dosarului "10 august": Acum în stradă!

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro