Dortmund, tot mai departe de titlu. Borussia un pas greșit cât o înfângere
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
borussia dortmund
borussia dortmund
Borussia Dortmund nu a reuşit decât o remiză, 2-2, cu Hoffenheim, sâmbătă seara, în etapa a 21-a a Bundesligii, într-un meci disputat acasă, pe Westfalenstadion.

Jadon Sancho a deschis scorul pentru Borussia în minutul 24, Moanes Dabour a egalat în minutul 31, pentru ca în minutul 51 oaspeţii să treacă în avantaj prin reuşita lui Ihlas Bebou. Galben-negrii au fost salvaţi de la o înfrângere ruşinoasă de golul lui Erling Haland (81), notează Agerpres.

Borussia Dortmund este pe locul 6 în clasament, cu 33 de puncte, şi pare că începe să piardă tot mai mult contactul cu podiumul, cel puţin cu primele două clasate, Bayern Munchen (48 puncte) şi RB Leipzig (44 puncte).

Hoffenheim este pe locul 12, cu 23 de puncte.

Tot cu remize s-au încheiat şi celelalte meciuri de sâmbătă.

Bayer Leverkusen şi Mainz 05 au terminat 2-2 meciul de pe BayArena. Lucas Alario (14) şi Patrik Schick (84) au marcat pentru gazde, oaspeţii egalând în ultimele minute ale confruntării prin Robert Glatzel (89) şi Kevin Stoger (90+2).

Werder Bremen şi Freiburg s-au mulţumit cu o remiză albă, în timp ce scorul dintre VfB Stuttgart şi Hertha Berlin a fost 1-1. Pentru VfB a marcat Sasa Kalajdzic (45+1), iar pentru berlinezi Luca Netz (82).

Aşa cum se ştie, vineri s-a disputat RB Leipzig - Augsburg (2-1).

Sâmbătă seara se va mai juca Union Berlin - Schalke 04, iar restul partidelor vor avea loc sâmbătă şi duminică.

Bayern Munchen, RB Leipzig şi Wolfsburg formează podiumul Bundesliga, cu 48, 44, respectiv 38 puncte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel