Dorința lui Alain Delon de a fi înmormântat alături de câinele său nu va fi respectată. Loubo nu va fi eutanasiat - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Alain Delon
Alain Delon
Loubo, ciobănescul belgian malinois al lui Alain Delon, nu va fi eutanasiat.

Loubo nu va fi eutanasiat, precum era dorința actorului, a transmis Fundația Brigitte Bardot, care a citat familia vedetei.

“Nu vă faceți griji pentru Loubo! Mulți dintre voi ne-au trimis mesaje despre viitorul lui Loubo (…). El are casa lui și familia lui”, au spus apropiații lui Alain Delon, care vor avea grijă de el. “Loubo nu va fi, desigur, eutanasiat”, a postat pe X fundația condusă de Brigitte Bardot, transmite Le Figaro.

Video

”Dacă voi muri înaintea lui, îi voi cere veterinarului să mergem împreună”

 

În anul 2018, marele actor francez Alain Delon și-a exprimat dorința de a fi înmormântat alături de animalul său. ”Acesta este câinele meu la sfârșitul vieții mele. Un ciobănesc belgian pe care îl iubesc ca pe un copil. Dacă voi muri înaintea lui, îi voi cere veterinarului să mergem împreună. Îl va adormi în brațele mele. Prefer asta decât să știu că va fi lăsat să moară pe mormântul meu cu atâta suferință”, spunea actorul pentru săptămânalul Paris Match.

”Alain-Fabien, Anouchka, Anthony și Loubo sunt profund întristați să anunțe plecarea tatălui lor”

 

”Alain-Fabien, Anouchka, Anthony și Loubo sunt profund întristați să anunțe plecarea tatălui lor”, se arată în mesajul transmis duminică pentru AFP de copiii actorului. Cei doi fii ai săi au rupt tăcerea, postând marți imagini pe rețelele de socializare. ”R.I.P Papa”, a transmis Anthony Delon pe Instagram, împreună cu trei fotografii ale actorului în tinerețe.

Fiul său cel mic, Alain-Fabien, a fotografiat buchetele de flori care au fost depuse în fața casei Douchy, unde mare actor al cinematografiei franceze a murit, duminică, la vârsta de 88 de ani.

Citește și - Fiul lui Alain Delon, primul mesaj emoționant public după moartea tatălui său - Foto

Anthony Delon, fiul lui Alain Delon, a transmis primul mesaj public, pe rețelele sociale, după moartea tatălui său.

”Copilul nu uită niciodată, pentru că el continuă să trăiască în noi până la ultima noastră suflare”, a scris Anthony Delon într-o postare de pe contul său de Instagram. Postarea a avut și mesajul ”RIP Papa”, dar şi trei fotografii alb-negru ale tatălui său. Anthony Delon a ţinut să facă public un portret al tatălui său, cu nota: „Pentru fiul meu drag. Tatăl tău care te iubeşte cu toată fiinţa sa”. Totodată, fratele mai mare a scris hashtag-urile ”tata” şi ”iubire” în postare. De asemenea, a amintit data naşterii şi data morţii tatălui său. Vezi detalii aici!

Amintim faptul că actorul francez Alain Delon a murit la vârsta de 88 de ani. Actorul francez, un monstru sacru al cinematografiei din Franța, a murit duminică dimineața la vârsta de 88 de ani, conform anunțului făcut de cei trei copii ai actorului într-un comunicat comun, transmiteau AFP şi Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel