Data publicării:

Dorian Popa vrea ca TikTok să fie închis: Am auzit de situații tragice generate de aplicație

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Dorian Popa vrea ca TikTok să dispară/Foto: Pexels
Dorian Popa vrea ca TikTok să dispară/Foto: Pexels
Dorian Popa, cunoscutul cântăreț și vlogger, vrea ca TikTok, una dintre cele mai utilizate aplicații în momentul de față, să dispară.  Artistul a explicat și motivul pentru care platforma nu ar mai trebui să existe.

Dorian Popa, cunoscutul cântăreț și vlogger nu este de acord cu una dintre cele mai utilizate aplicații în momentul de față, TikTok-ul. În timp ce alți influenceri profită de pe urma platformei pentru a se promova, Dorian Popa vrea ca TikTok-ul să dispară.

Motivele pentru care Dorian Popa vrea ca Tik-Tok-ul să fie interzis

Dorian Popa vrea ca platforma să fie interzisă, din mai multe motive. Artistul spune că TikTok nu aduce binele comunității și că îi face pe oameni să devină ca niște roboți și promovează provocări care se pot lăsa cu un deznodământ tragic.

„TikTok nu-mi place. Eu abia aștept să îl interzică, din varii motive extrem de fondate, vreau să dispară. TikTok-ul este un sistem de lobotomizare a populației. Este o aplicație care nu aduce binele comunității. Nu sunt puține cazurile în care am auzit de situații groaznice, tragice, generate de acest TikTok și aceste provocări. Alea sunt niște vizualizări false, care nu relevă calitatea conținutului.”, a declarat Dorian Popa la Antena Stars.

@ralucacalin32 #foryou ♬ sunet original - RalucaCalin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel