Dorian Popa, reacție dură după ce i s-a cerut certificatul verde la un restaurant din București: Am oprit și eu să mănânc. Fraților, ăsta e viitorul!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Dorian Popa
Foto: Instagram Dorian Popa
Dorian Popa a transmis un mesaj puternic după ce i s-a cerut certificatul verde la un restaurant din Capitală. 

Irinel Columbeanu, dus de urgență la spital din cauza COVID-19

Theo Rose, pozitivă la COVID-19 pentru a doua oară în nici un an: Mă bucur că am acționat la timp și nu am îmbolnăvit pe nimeni

 

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți artiști și vloggeri din România și își ține fanii la curent cu tot ce face și cu tot ce i se întâmplă. 

Recent, artistul a povestit momentul în care i s-a cerut certificatul verde la un restaurant din Capitală. 

Într-o perioadă în care lumea este revoltată când vine vorba despre vaccinare și certificatul verde, Dorian Popa a transmis un mesaj puternic, în urma experienței pe care a avut-o. 

Astfel, dat fiind faptul că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu pe data de 22 septembrie, cei care vor să intre într-un restaurant trebuie să aibă certificat verde. Ei bine, asta i s-a întâmplat și lui Dorian Popa, căruia i s-a cerut să-l prezinte, atunci când a vrut să intre într-un restaurant.

Potrivit spuselor sale, domnișoarei care i-a cerut artistului să prezinte certificatul verde i-a fost rușine, motiv pentru care a ținut să reacționeze și să transmită un mesaj pentru toată lumea.

Reacția lui Dorian Popa, după ce i s-a cerut certificatul verde la restaurant, în București

"Am oprit să mănânc și eu ceva și, oficial, este prima dată când mi se cere certificatul de vaccinare pentru a putea fi scanat.

Îi și era rușine domnișoarei să mi-l ceară. De ce să ne fie rușine, fraților?! Ăsta e viitorul!", a spus Dorian Popa pe contul lui de Instagram.

Dorian Popa este vaccinat

Artistul s-a vaccinat anti-COVID în luna aprilie a acestui an și le-a spus fanilor săi că este pro vaccinare.

"M-au luat emoțiile. Astăzi sunt la clinică și mă voi vaccina.O să completez toate actele pe care trebuie să le completez. O să vedeți și cum fac vaccinul, dar o să mă vedeți pe mine, pentru că trebuie să respectăm cu rigurozitate regulamentul.

Suntem pregătiți să mergem către o lume mai bună, la normalitate. Este normal să am emoții, pentru că e un pas important în viața mea", spunea Dorian Popa la acea vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel