Dorian Popa, pe masa de operație timp de șapte ore
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dorian Popa, jurat la ''Next Star'', și-a făcut implant de 4000 de fire de păr, atât la nivelul feței cât și al scalpului. Intervenția a durat șapte ore.

Dorian Popa a intrat în operație la ora 9 și a ieșit șapte ore mai târziu. Din câte se pare, artistul și-a tratat un complex mai vechi lăsându-se supus unui implant de 4.000 de fire de păr recoltate de pe ceafă și repoziționate pe față – deasupra tâmplelor, în zona mustății și, cele mai multe, în zona bărbii. Acesta le-ar fi mărturisit celor din echipa medicală faptul că de mic s-a simțit frustrat că nu are barbă consistentă și că ani de zile s-a ras în răspăr rugându-se să se îndesească. Un motiv suficient de bun ca să apeleze la medicul estetician pentru tratarea complexului, scrie Libertatea.

”Intervenția a durat 7 ore, i-au fost implantate 4.000 de fire de păr cu ustensile extrem de mici, care nu au lăsat urme vizibile și nu a fost ras pe cap pentru intervenție. A plecat imediat după, exact așa cum a venit, pe picioarele lui, la volanul mașinii lui”, a povestit medicul Felix Popescu, pentru Antena 1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel