Dorian Popa, pe culmile succesului: Mulți oameni din lumea publică resimt dificultăți financiare. Eu n-aș putea să spun asta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Dorian Popa
Sursa foto: Facebook Dorian Popa
Dorian Popa stă mai bine ca niciodată la capitolul financiar. Artistul a recunoscut cu sinceritate.

"Financiar, lucrurile merg foarte bine pentru cei care au știut să sădească, să clădească în domeniul online. Acum, roadele au început să poată fi culese. Mulți nu înțelegeau ce se întâmpla în anii precedenți când unii dintre noi se chinuiau să posteze, să facă un content de calitate și, de ce nu, care să-i și reprezinte. Acum, lumea a înțeles ce înseamnă social media. Toată lumea își dorește social media! Am auzit că sunt mulți oameni din lumea publică ce resimt dificultăți financiare, însă eu n-aș putea să spun asta",a  spus Dorian Popa pentru cancan.ro.

"Cifra mea de afaceri este publică, pentru că orice firmă cu acte în regulă are situația financiară publică. N-aș putea să mint și să spun că pandemia mi-a adus pierderi financiare. Mi-a adus creșteri ale marjelor de profit, însă mi-aș dori mai mult să se întoarcă zâmbetele, să se întoarcă libertatea și naturalețea oamenilor. Muncă și business facem, important e să zâmbim și să fim fericiți. Și sănătoși, mai presus de orice. Degeaba avem de toate, dacă ne pândește „Covidulescul” la colțul străzii", a ami spus artistul.

"Consider că, dacă nu riști, nu câștigi. Întotdeauna am iubit întâietatea. Îmi place să fiu primul care încearcă o idee, care aduce o idee nouă pe piață, mai ales în social media. E o reușită să fii trend setter, să fii tu primul. Pot spune că nu îmi e frică de imprevizibil. Cu bunul Dumnezeu în suflet, niciun lucru nu poate să meargă rău", mărturisește Dorian Popa.

Dorian Popa nu-și poate ierta tatăl nici acum

Dorian Popa a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că nu regretă că nu a putut să meargă la înmormântarea tatălui său.

"Am avut aşa o luptă interioară foarte puternică. Munceam foarte mult, eram în serialul "Pariu cu Viaţa" - Lala Band. Dacă nu mă înşel, se suprapunea cu un mini-turneu. Nu că ar fi fost o problemă, toată lumea m-ar fi înţeles. Însă a fost o problemă cu un an sau câteva luni înainte de momentul tragic, tatăl meu mi-a dat un mesaj după ani în care nu mi-a scris şi în care i-a vorbit foarte urât mamei mele -  eu aflam pentru că mama plângea şi îmi trimitea acele mesaje.

A fost exact mesajul ăla pe care ţi-l dă omul când reuşeşti în viaţă şi e mândru de tine doar pentru că ai reuşit. (...) Când Dorian Popa a ajuns în "Pariu cu Viaţa" - Lala Band şi era serialul fenomen al momentului, hopa, era băiatul meu. (...) "Ce mai faci? Felicitări!" nu îmi sunt de ajuns, după episoadele care au existat în familia noastră şi care ne-au făcut foarte mult rău", a spus Dorian Popa, în podcastul lui Cătălin Măruţă.

"Nu pot să-l iert şi e o mare durere în sufletul meu"

"Sper să nu generez un val de hate şi un val de oameni care să mă judece, dar, din păcate, nu-mi pare rău. Sper ca Dumnezeu să-mi arate dacă greşesc, pentru că sunt extrem de credincios. Se spune că, după ce se duc, oamenii trebuie iertaţi. Nu pot să-l iert. Nu pot să-l iert şi e o mare durere în sufletul meu atunci când spun chestia asta.

Am avut nopţi întregi în care m-am gândit: "Oare, Dumnezeu mă va pedepsi că nu pot să îl iert?". Şi nu cred pentru că nu îl vorbesc de rău, nu mă gândesc în sens foarte negativ în ceea ce îl priveşte, dar nu pot să îl iert. Asta simt!", a mărturisit Dorian Popa , în podcastul lui Cătălin Măruţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel