Dorian Popa, gata de război. "Fuga e pentru lași”
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Dorian Popa a dezvăluit ce crede despre timpurile în care trăim și, în caz de nevoie, dacă ar fi gata să ne apere țara, înrolându-se la luptă.

Dorian Popa este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi. Extravaganța este unul dintre cuvinte care îl descriu pe cântăreț. Nu este de mirare că e foarte multe ori a fost în atenția publicului. Cântărețul este, într-adevăr, o prezență plăcută, relatează WOWbiz.

La fiecare apariție, acesta reușește să-i binedispună pe cei din jurul lui.

Dorian Popa, relație deosebită cu mama lui

Cu toții îl cunosc și admiră pe Dorian Popa, mai mult de atât o îndrăgesc și pe "mamișor", cea care i-a dat viață. Cei doi sunt minunați atunci când apar împreună, câștigând instant simpatia publicului. Fanii adoră momentele în care își fac farse, se simt bine, dar și cele pline de emoție.

De 8 martie, Dorian a fost în platoul Teo show, alături de mama sa, unde au dat din casă despre relația lor mamă-fiu.

Luminița a povestit despre cele mai năstrușnice întâmplări la care lua parte fiul său, boacănele pe care le făcea, mai ales când era la grădiniță și cum, deși era un copil neastâmpărat, a fost întotdeauna bun.

Aceasta este extrem de mândră de băiatul ei, de ceea ce face și de faptul că are atâția oameni în România care îl iubesc.

Dorian Popa, despre război: "Mă bag"

Vremurile în care trăim nu sunt tocmai ușoare.

Ucraina este în plin război, iar țara noastră este amenințată de același lucru. Dorian Popa a stat de vorbă cu WOWbiz.ro și a dezvăluit ce crede despre timpurile în care trăim și, în caz de nevoie, dacă ar fi gata să ne apere țara, înrolându-se la luptă.

"Da, mă bag, nu fug. Din punctul meu de vedere, fuga e pentru lași. A fost dintotdeuna pentru lași.

Nu fug! Dacă Doamne ferește s-ar întâmpla ca România să intre în această situație, cu siguranță războiul ar deveni mondial, pentru că nu este un secret faptul că noi suntem o țară NATO și dacă războiul s-ar îndrepta spre una din țările membre NATO, atunci întregul NATO ar fi implicat și întrebarea ar fi "Păi de ce să fug, să mor pe alt pământ?" Adică nu mai bine, dacă Doamne ferește ăsta îmi este sfârșitul măcar rămân acasă, apărându-mi munca de-o viață? Că este o muncă de o viață în pământul meu.", a declarat Dorian Popa, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel