Dorel a lovit din nou. O școală nouă din Vaslui, dărâmată din greșeală
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp

O școală nouă din comuna vasluiană Tãcuta, care ar fi costat circa 100.000 de euro a fost dărâmatã de sãteni din greșeală. La finele sãptãmânii trecute, primarul localității a trimis mai multi localnici, beneficiari ai ajutorului social, sã dãrâme zidul vechi al scolii de la Mircești, împreunã cu utilaje de la o firmă care este abonată la lucrările  cu fonduri publice ale comunei, scrie vremeanoua.ro.

La un moment dat, fãrã a fi supravegheati de cineva, muncitorii au dãrâmat gresit un zid vechi al scolii, iar acesta s-a prãbusit peste clãdirea nouã a scolii.  Toate geamurile si tâmplãria de aluminiu a noii scoli au fost distruse de zidul urias de pãmânt, în timp ce acoperisul scolii a fost si el avariat grav de zidul vechii scoli. Si zidurile scolii sunt grav avariate de mormanele de moloz care s-au prãbusit peste noua clãdire de scoalã. Potrivit  unor surse, din cauza primarului incompetent de la Tãcuta pagubele depãsesc suma de 30.000 de lei, iar conducerea primãriei sustine cã suma va fi acoperitã de constructor, desi este putin de crezut cã se va întâmpla acest lucru.

 Zeci de copii din Mircesti nu vor putea începe anul scolar în clãdirea scolii din localitate, din cauza primarului iresponsabil de la Tãcuta, care i-a lãsat de capul lor pe muncitori. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel